You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ласкаво просимо

38 044 227 50 52         38 067 240 20 92      ZAKAZ@TTC.KIEV.UA

UAH
  • Shopping Cart

  • У кошику порожньо!

0 Мої Закладки (0)

Грошові скриньки

Грошова скринька HPC-13S-3P - це компактна скринька для зберігання готівкових купюр та монет. Ящик має габаритні розміри 360 х 330 х 89 мм та включає ..
1 850.60 грн
Грошова скринька HPC-16S - це зручна грошова скринька висувного типу. Він має габаритні розміри 417мм х 417мм х 100мм та призначений для зберігання ку..
2 181.20 грн

Грошові скриньки

Грошові скриньки

ГРОШОВІ СКРИНЬКИ ДЛЯ КАСИ МАГАЗИНІВ, БАНКІВ, РЕСТОРАНІВ

Грошова скринька - це бокс для зберігання банкнот, монет, цінних паперів, сертифікатів, купонів тощо. Грошові ящики зазвичай використовуються в магазинах, ресторанах, кафе, супермаркетах, гіпермаркетах. Грошові ящики дозволяють розкладати купюри і монети в окремі відсіки, що спрощує і прискорює процес розрахунків з покупцями. Застосування грошових ящиків в роботі дозволяє організувати більш зручне і безпечне робоче місце касира, продавця, офіціанта. Грошові ящики можуть відкриватися вручну, за допомогою індивідуального ключа або автоматично: по команді персонального комп'ютера, фіскального реєстратора або POS-терміналу. У грошових ящиках передбачено два механізми відкриття лотка. Він може відкриватися вгору, проте більш популярною вважається модель з висувним лотком. Так само грошовий ящик може бути абсолютно різних розмірів, що вкрай зручно для різних середовищ використання. Наприклад, в магазинах воліють використовувати невеликі касові ящики. Це обумовлено обмеженим простором відведеним для касира.

У компанії Торгтехцентр ви також можете замовити комплектуючі до грошових скриньок HPC- замки, притискні лапки, лотки. Доставка товару в усі міста України - Київ, Черкаси, Одеса, Луцьк, Запоріжжя, Харків, Дніпро, Миколаїв та інші регіони.